İzleyiciler

18 Mayıs 2010 Salı

masturbation

 Yakınından bile geçemediler kalbimin. Sadece masturbasyon yapar gibi dokun-çek-dokun-çek. İçine giremediler. Hissedemediler anlayıp keşfedemediler. Dokun-çek-dokun-geç orgazm ol git. Peki ya geri kalan bakire beden ne olacak? Onu fahişeleştirme çabalarınız... Sonuçsuz kalacaksınız, yılmadan yıllarca uğraşacaksınız belki ama yine de orgazm sigarasını tek başına içen ben olacağım.

Kalbin yorgun düştüğü anlarda kırmızı ojeli eller vajinaya dokunur, geri gider. Yapamaz. Sevdiği seveceği kimseyi göremez. Yorgundur bu kalp. Her dokunuşunda titreyen çelimsiz bir vücut, küçük göğüsler artık etkilenmez olmuştur kimseden. Yaralı değil yalanlıdır yürekler. Ailesi bilmez duymaz. Sevdikleri onu gülerken hatırlar, kimse kokuyu alamaz hissedemez içinde. İnsanın canı acırken bir koku belirir, işine gelmeyen taraf  -parfüm mü bu? der. Kız cevap verir -önemi yok sadece canım acıdı. Ilık su dolu küvete yat, kafan suyun altında kalmalı, sesleri duyma. Uzat ayaklarını, sadece bu zamana kadar kirletilmemiş genital bölge dışarıda kalsın, rahatla biraz ve umursama.

Dinlen, bebeğim.

23 yorum:

  1. okuduğum en öz yazılardan biri

    YanıtlaSil
  2. ohaaa süper yazmışsın sister ^^

    YanıtlaSil
  3. Bu gün tam olarak ben de böyle hissediyorum.
    Kırık buruk ve yarım kalmış gibi..
    Size gri havaları çok sevdiğimi söylemişmiydim?

    YanıtlaSil
  4. lazanyam bu bnece yazdıkların arasında en güzeli :) bir de olayı romantikleştirmekten daha çok varoluşsal açıdan ele alırsan var ya hastan olurum imzanı almaya gelirim ;)

    YanıtlaSil
  5. aman efendim sizlerden bunları duymak güzel (: romantikleşmeyi bitirirsem lazanyalığımı kaybederim sanki :/ taktik ver bana.

    YanıtlaSil
  6. varoluşsal olarak ele alırsa bende ohayı ikiye katlarım ha o almadı ben alırım fgldsşkfs. yok ya yazı sahibesinde güzel.

    YanıtlaSil
  7. örneğin kadın da erkek de aslında sadece sevişmek için varlar dünyada öğreti olmayan tek doğal gerçek belki de budur. romantizm sevişmenin üzerini örten toplumun gözünü boyayan ama altında sadece sevişmek gerçeği olan bir örtü :) bunu gözet mesela bence. seni dışarda gördüğün herkes beceremek istiyor, sense kendini becererek hepsini yoksayıyorsun yetersizliği ve acazeti gösterebilirsin misal :) "tuvalin üstünde kırmızı leke, gözlüklerinden meme fışkıran çocuk, rahmimi siper etmiş bedenine, kaçıyor. dur çocuk! dur! saklandığın duvarı ancak ben elimle yıkabilirim. sen mi? sense anca taşlıklarımda gezinen eşkinalar gibisin" :D sana şiir de yazayım böylece yanyana :D

    YanıtlaSil
  8. ben bunu yaparsam olay olur yea :D heuehueh davşanım kışkırtılıyorum yazacaklarımdan sorumlu olmam bak! :)))

    YanıtlaSil
  9. vala yazabilirsen yaz lazanyam zorda değil :D

    YanıtlaSil
  10. Çok etkileyici olmuş, resimde cuk oturmuş sanki

    YanıtlaSil
  11. teşekkür ederim efendim seviyorum yazımı anlatan fotoğraflar koymayı

    YanıtlaSil
  12. Masturbasyona şiirsel yaklaşım. Hayli etkileyici ve güzel bir yazı...

    YanıtlaSil
  13. Etkileyici bir yazı olmuş. Tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  14. Teşekkür ederim anlaşılmam sanıyordum ama şuan sevindim.

    YanıtlaSil
  15. Neden öyle sandın ki? İnsansın ve insanız, farklı şeyler değil. Marstan gelmedik, farklı bokların lacivertleriyiz :). Anlaşılırız ve anlarız; merak etme :)

    YanıtlaSil
  16. Güzel konu ve o konuyu en romantik duygularla anlatan güzel bir bayan tebrik ederim

    YanıtlaSil
  17. Aynen, durmak yok yola devam :P

    YanıtlaSil
  18. off çok beğendim çok haklısın yaa =((

    YanıtlaSil
  19. harikasın..blogunu ve yazılarını yenı keşfetttim..kalemıne ve yüreğine sağlık..

    YanıtlaSil