İzleyiciler

19 Mayıs 2010 Çarşamba

Yataktaki Sperm Lekesi

Uyanmış, saçları dağılmış bir kız. Yatağında tek başına. Nereye gitti bu adam? Bugün tatil, evde olmalıydı halbuki. İçeriden tıkırtılar da gelmiyor, kız ip askılı siyah saten geceliğinden tek göğsünün dışarı çıktığının farkında bile olmadan yataktan kalkar. Yerdeki çakmak, kolye ve dağılmış diğer eşyaların ayağına batmasını umursamadan ahşap zeminde yürür. Gözlerini hala tam açamamaktadır, sevişmenin zamansız süper gelişi ile yatmadan yüzünü yıkamaya vakit bulamamıştır. Bütün eve bakar ama "O" yoktur.


Pazardan ucuza aldıkları o sert  kumaştaki uyduruk çarşafa geçen sperm lekelerini umursamadan, bir eliyle göğsünü içeri sokarak yatağı düzeltir. Geceden bir iz kalsın istemez. Karamsardır, paranoyaklık yapmakta üstüne yoktur. Nerede? Neden gitti? Olumlu bir şey düşünemez, her zaman kötüyü en kötüyü düşünür ve lanet olası kötüyü de böylece düşünerek yanına çağırır. Odadaki nefes, ter, sex kokusu gitsin diye camı aralar artık rüya olduğunu düşünmek ister. Alınan uyuşturucu haplar üstüne bir de alkol almışlardır, hatırlayamıyor geceyi. Acaba "O" gece mi bir şey olduğundan mı gitmişti? Uyuşturucuların etkisi ile dudaklarının içini ısırmış fark etmemiştir, canı yanar dişlerini fırçalamak için tuvalete ilerlerken anahtar sesi duyar. Gelen "O". Evet diğerleri gibi değildi zaten biliyordu bunu, "O" bırakıp gitmezdi. Öpüşmekte süper olan iyi sevişen biraz maço ama duygusal biriydi. Aranılan tüm özelliklere sahipti, üstelik yanlış bile yapsa yalan dahi söylemiyordu.

Diş fırçalamayı kim takar! Kapıya koştu, "O"nun elindeki pastahane poşetini umursamadan minik bir maymun gibi kucağına atladı. Toplanan o sperm lekeli yataktaki lekeler az gelmiş olacak ki, oracıkta deli gibi sevişmeye başladılar. Bu sefer kız, daha özgür daha rahattı. Biliyordu "O" gitmezdi, onlar gibi değildi. Uzun çok uzun bir süre de onun olacak, daha ateşli sevişeceklerdi. 

11 yorum:

  1. Güzel, erotik hikaye tadında. Ama hikaye olmadığını da biliyoruz. Gözün aydın diyim bari de, dün akşam hayatında biri yokmuş izlenimi edinmiştim ben yazıştıklarımdan. Ancak yazı içinde ki ince detaylara baktığım da ise konuya bahis insanın sen olduğunu anlıyorum. Hönk! Kafam karıştı :P

    YanıtlaSil
  2. hayal gücünüze bırakıyorum sonra açıklama yaparım yorumlar bitince

    YanıtlaSil
  3. bu yazı beni mutlu etti =)

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir yazı olmuş, çok beğendim. Başından geçmiş ya da geçmemiş, çok farketmez...:)

    YanıtlaSil
  5. bence erotiklikten çok güvenin getirdiği sıcaklık var yazında

    YanıtlaSil
  6. Luna* seni mutlu etmesi de beni etti kuzu (:

    Tropik rüya* katılıyorum sana cidden farketmez (:

    qezeqen23* güven var ama sahte gibi sanki? belki de kendini kandıran bir kız yada onu kandıran bir erkek.

    YanıtlaSil
  7. "Güvenin getirdiği sıcaklık" biri bunu tanımlar mı bana? Birde açıklama yapsın mümkünse yazının neresinden "böyle" bir çıkarım yaptığını!? Yok lan ciddi merak ettim :)

    YanıtlaSil
  8. sanırım şey diye düşündü ımhh hani kız diyor ya onlar gitmez "O" ...

    YanıtlaSil
  9. Hmmmmmmm...


    Not: Davşan kulaklarını (tüylü olanları) çekmek istiyorum!

    YanıtlaSil