İzleyiciler

8 Haziran 2010 Salı

SEN BÖYLE OL SEVGİLİM



*Aynı şehirde yaşıyorsak, sar sarmala beni. Farklı şehirlerdeysek, çok tutturmam gel gel diye. Ama gelince sımsıkı sarıl bana. Maddi sorunun yoksa ve cimrilik yapıyorsan tiksinebilirim senden. Eğer sorunlar içinde yüzüyorsan sana güzel bir parkın bankında buz gibi bir kola ve sigara ısmarlayabilirim. Öpücüğümle renklendirebilirim günümüzü. Mimiklerimle hayatında gördüğün en tatlı şey olabilirim.

*Yaptığım söylediğim bir şeye kızarsan lütfen trip atıp, telefonlarıma cevap vermeyip yada mesajlarımı cevapsız bırakıp üzme beni. Bana söyle ve hatamı yüzüme vur. "Üzdün, kırdın, sinir ettin beni" de. Önemli bir konu ise ve haklı olduğumu düşünüyorsam senden açıklama beklerim sonra kedi kıvamında kucağındaymışım gibi mırıldak olurum. Affettirir, seni sinir ettiğim anları unuttururum sana.

*Canın benimle konuşmak yada görüşmek istemiyorsa bunu bana söyle ki triplere girip paranoyaklaşmayayım. Bu bana tahammülsüzlüğünü de fazla abartma :) Öyle bu rahatlığı sana verdim diye uçma :)

*Güvenini kıracak bir şey yapmam ama avrupai ilişkileri sevmem. İlgilen, şımart, aklında olduğumu göster. Sürpriz yap bana, çok severim her an aşık olurum sana. Taparım severim.

*Öyle sağlam huzurumuz olsun ki, hem senin hem benim arkadaşlarım imrensin. Yılın çifti seçilelim diyeyim ve abartayım :)

*Çok mu somurtkansın? Ben en sinirli en berbat anımızda bile uyuz karı triplerinde ağzımı yüzümü yamultamam. Hem senin için hem kendim için gülümserim. Sende bunu uzatma sevgilim, gül. Gözlerin gözlerimdeyken gül.

*Öpüşmeyi çok severim, sende sev sevgilim. Paramız olmasına gerek yok restoran club vs şuan aklıma gelmiyor her neyse buraları gezmek zorunda değiliz. Ben seninle en çok el ele yürümeyi, başımı göğsüne koyup, nefes alıp verdikçe şişen göğsünde film izlemeyi severim.

*Bana yalan söyleme, zamanında çok sağlam yalanlar yuttuğum için hepsini öğrendim. Seni göt etmek zorunda bırakma beni sevgilim.

*Ciddi değilsen benimle hiç başlama, sana 2-3günlüklerin muamelesini yapamam sevgilim.

*Saçlarını 3'e vurabilirsin bunu severim hatta çok beğenirim. Kirli sakal yada ne bileyim sakal işte severim bunları. Bıyık mıyık takıntım yoktur. Sakalsız da olsan severim aslında. Sanırım seni seviyorum demek bu.

*Daha önceki yazılarıma takılma, sen varken yazdıklarım önemli. Aldırma yaşadıklarıma. Ne seni ne de kendimi utandıracak bir şey yaşamadım ben.

*Eski sevgililerinden çok bahsetme, hayatında ben varken onların sana ulaşmalarına ve huzurumuzu bozmalarına izin verme. Ben buna izin vermem merak etme.

*Unutamadığım biri varsa gelme bana. GİT.

*Çok kızdıysam sana biraz uzak dur, sakinleşeyim. Yine seni seven kız olayım. Biraz dur yaklaşma. Ben seni kızdırdıysam öperek affettiririm kendimi. Buna izin ver yoksa sinir olurum :)

*Arkadaşlarınla iyi geçinmeye özen gösterdiğim gibi sende buna özen göster. Ama kız arkadaşlarımla internette cepte vs konuşma. Kıskanırım, üzülürüm ve sonunda üzerim. Sadece ben varken görüş onlarla. Kendi arkadaşlarınla ne yapıyorsan yap ama benimkilerle çok samimi olma.

*Aileme, bana, arkadaşlarıma küfür etme. Laf arasında küfür et ama tartışma sırasında bana sakın küfür etme. Daha önce çok ciddi ilişkilerimi bitirme nedenim oldu bunlar. Bu hatalara sende düşme sevgilim.

*Hattın lütfen avea olsun, aklına geldiğimde "canım" diye mesaj atsan bile mutlu olurum. İlla sesini duyacağım diye seni kontor, fatura fırtınasına düşürmek istemem. Ben telefonda konuşmayı ve mesajlaşmayı sevmem deme. Saçma olur, çekemem. Çaldır kapat demiyorum sana, sevdiğinle vakit geçir işte...

*Allah'a inancın olsun sevgilim, seni yaratanı reddetme lütfen. Tamam aşırı dinci birisi değilim ama değer yargılarıma, düşüncelerime saygı duy.

İşte sen böyle ol sevgilim. Canım ol. Seni seviyorum derken, içim rahat olsun. Sevdiğini bana açıkça gösterebilecek yürekte ol sevgilim.

http://twitter.com/lazanyam

http://instagram.com/lazanyamm

48 yorum:

  1. güzel ve içtendi :)

    YanıtlaSil
  2. *kardeşi olsun *abisine çeksin *elti olalım

    YanıtlaSil
  3. kuzen falan da olur, en yakın arkadaş falan heuheuhe

    YanıtlaSil
  4. adsız, teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  5. http://fizy.com/s/1ahkbk

    Nedense okuyunca sabahtan beri dinlediğim şarkıyı senin için mırıldanıverdim..

    Bu saydıkların gerçekten çok güzel şeyler ki bence bunları sana yaşatabilitesi yüksek kişilerde oldu ama senin istediğin değil o kalbinin istediği önemli olmuş sanırım bu zamana kadar :)
    İyi kızlar kötü erkek sever
    kötü kızlar inek :)

    YanıtlaSil
  6. sevmek kendine benzetmekse, alışkanlıktan öteye gidemez

    YanıtlaSil
  7. kendine benzeyeni sevmek desek?

    YanıtlaSil
  8. *Bana yalan söyleme, zamanında çok sağlam yalanlar yuttuğum için hepsini öğrendim. Seni göt etmek zorunda bırakma beni sevgilim.

    *Unutamadığım biri varsa gelme bana. GİT.

    bunların yeri bir başka ve işte bu diyorum. hepsi için ayrı ayrı bir işte bu. bayıldım :)

    YanıtlaSil
  9. Merhabalar Lazanya;uzun süredir okuyordum yazılarını kısa bi süre öncede günlüğünü çalan oldum:) Daha öncede sana çok yorum yapmak istedim ama nasip olmadı ya pek istemedim yada havamda değildim bilmiyorum ama şu yazını okuyunca saatlerdir düşünüyorum yazayım mı? yorum yapayım mı? diye ve kararı verdim yazıyorum ama blogum olmasına rağmen çömezim bu anlamda zaten pek hatta çok çok az yazmaya çalıştım -inş daha çok yazacağım ve öğreneceğim-bu ayrıntıyı belirttim çünkü yazı direkt yayınlanıyor mu? yoksa yayınlanmıyor mu? bilmiyorum onun için lütfen önce senin kontrolünden geçiyorsa bi EVET dersen yazmaya devam ederim..-ki nereye diyeceksin onu da bilmiyorum ya:) belki yorumlara yazabilirsin-

    YanıtlaSil
  10. ehhh öğrenmiş olduk :)

    YanıtlaSil
  11. Aynı şehirde yaşıyorsak, sar sarmala beni. Farklı şehirlerdeysek, çok tutturmam gel gel diye. Ama gelince sımsıkı sarıl bana;ANLAYIŞLI

    Maddi sorunun yoksa ve cimrilik yapıyorsan tiksinebilirim senden. Eğer sorunlar içinde yüzüyorsan sana güzel bir parkın bankında buz gibi bir kola ve sigara ısmarlayabilirim.;VARLIKTA VE YOKLUKTA...

    YanıtlaSil
  12. *Yaptığım söylediğim bir şeye kızarsan lütfen trip atıp, telefonlarıma cevap vermeyip yada mesajlarımı cevapsız bırakıp üzme beni. Bana söyle ve hatamı yüzüme vur. "Üzdün, kırdın, sinir ettin beni" de; VAKUR

    *Canın benimle konuşmak yada görüşmek istemiyorsa bunu bana söyle ki triplere girip paranoyaklaşmayayım. Bu bana tahammülsüzlüğünü de fazla abartma :) Öyle bu rahatlığı sana verdim diye uçma :); ÖZGÜVEN

    YanıtlaSil
  13. aslihanalparslan, bayılmana bayıldım :) Var mı başka eksik? Bence daha çok çıkar aklıma geldikçe devam edeceğim.

    ozg, bloguna bakıyorum şimdi. yorumlar blog sahiplerinin seçtikleri seçeneğe göre yayınlanıyor. mesela ben önce onaylıyorum seninki de öyle yorum yazdım az önce sana (: ayrıca yazmak için kendini zorlama yeni olabilirsin şuan ama oldukça aklına geldikçe yaz.

    YanıtlaSil
  14. *Güvenini kıracak bir şey yapmam ama avrupai ilişkileri sevmem.; SADIK

    *Çok mu somurtkansın? Ben en sinirli en berbat anımızda bile uyuz karı triplerinde ağzımı yüzümü yamultamam. Hem senin için hem kendim için gülümserim.; ANLAYIŞLI

    YanıtlaSil
  15. Öpüşmeyi çok severim, sende sev sevgilim. Dilim dilinde gezelim; KADIN

    Ben seninle en çok el ele yürümeyi, başımı göğsüne koyup, nefes alıp verdikçe şişen göğsünde film izlemeyi severim. ;ROMANTİK

    Bana yalan söyleme, zamanında çok sağlam yalanlar yuttuğum için hepsini öğrendim. Seni göt etmek zorunda bırakma beni sevgilim. ;TECRÜBE

    YanıtlaSil
  16. Ciddi değilsen benimle hiç başlama, sana 2-3günlüklerin muamelesini yapamam sevgilim.; CİDDİ

    Saçlarını 3'e vurabilirsin bunu severim hatta çok beğenirim. Kirli sakal yada ne bileyim sakal işte severim bunları. Bıyık mıyık takıntım yoktur. Sakalsız da olsan severim aslında.; EMPATİ

    Aileme, bana, arkadaşlarıma küfür etme. Laf arasında küfür et ama tartışma sırasında bana sakın küfür etme.;TERBİYE

    *Hattın lütfen avea olsun, aklına geldiğimde "canım" diye mesaj atsan bile mutlu olurum. İlla sesini duyacağım diye seni kontor, fatura fırtınasına düşürmek istemem; TUTUMLU

    Allah'a inancın olsun sevgilim, seni yaratanı reddetme lütfen. Tamam aşırı dinci birisi değilim ama değer yargılarıma, düşüncelerime saygı duy.
    ; İNANÇLI

    YanıtlaSil
  17. daha çook yorum yapılacak şey varda çok maydanoz oldum...ama çok etkiledi yazın beni allah herekse senin gibi bi sevgili ve eş nasip etsin her kadına da bi öğreti olsun bu yazdıkların allah gönlüne göre versin parmaklarına sağlık...

    YanıtlaSil
  18. O yuttuğumuz yalanlar var ya, hazm ettikçe, azm ettiriyor insanı. Umarım, böyle bir sevgi(li) vardır... :)

    YanıtlaSil
  19. kuzen abi kanka ne bulursam sizin kızlar (: ama yok böyle bi adam :)

    YanıtlaSil
  20. Çok içten, yürekten gelen cümleler. Gerçekten de süper betimlemişsin bebeğim...Yer yer kendimi buldum yazının içerisinde.

    YanıtlaSil
  21. Çoğu bana uyuyo lazanya, cimri değilimdir, öpüşmeyi severim, öncekileri ilişki bittiğinde unutmuşumdur, yalan söylemem, bazen çok açıksözlülüğüm başıma dert olur, sigara alkol ile aramı tahmin edersin az çok, avea. Mesajlaşmayı çok severim. Öyle. :D Ne yazık ki yaşım küçük. (Eşcinselliği karıştırmıyorum bile.)

    YanıtlaSil
  22. Günlüğü Tutan Adam, süper kanka olursun ama (: ohh onları çekiştirir dururuz. Annenin yeri bende ayrı. Bu arada bu listeyi annenin görmesi lazım buna göre bulmalı :)))

    YanıtlaSil
  23. daha çıkar, senden çıkar. çünkü çok iyi bir "hislere, düşüncelere tercüman" olarak o yüksek potansiyel bariz görülmekte.

    YanıtlaSil
  24. Sonunda yazabilmişsin bakıyorum da :)

    YanıtlaSil
  25. ahah evet yiitan sonunda yazabildim arada eklemeler yapacağım bu az geldi :p

    YanıtlaSil
  26. Kesinlikle kendimi hissetim :) Cok şeyde istemiyoruz hani :D Daha iyi anlatılamazdı tebrikler :)

    YanıtlaSil
  27. bana cvp yok arada kaynadım mı ben :(

    YanıtlaSil
  28. aaa olur mu hiç? unutmadım tabiki ben ŞİZO yu bekliyordum ehehehehe :) şarkın için teşekkür ederim. ayrıca buna benzer kişiler oldu fakat bunun aynısını ıstıyorum çok mu zor :(

    YanıtlaSil
  29. Bayıldım uzun zamandır okudugum en guzel yazi bu..

    YanıtlaSil
  30. bu güzel insanların arasına ben de girmek istiyorum sayın lazanya=)
    o kadar güzel yazmışsın ki...bla bla diye iltifatlar döktürmiycem sadece iki kelime: içimi dökmüşsün!

    YanıtlaSil
  31. prensesim
    hatırla eski blogdaki benzer yazını,benzer ne demek,burdaki yazın bambaşka.
    Harikasın çok güzel anlatmışsın

    YanıtlaSil
  32. Tuğçe Bektaş, evet tuğçe bektaş sensin heuhe :) Teşekkrü ederim.

    monologmaketi, biz ne aradığımızı bu kadar güzel ve kolay anlatırken onlar ne bok yiyor? içini dökeceğim zaman...

    tutsiM, teşekkür ederim. o yazım daha rahattı sanki. aradım ama o bloguma giremiyorum :S bulsam onu alacaktım of pof

    YanıtlaSil
  33. (y) çok güzel ötesi olmuş ;) paylaşim mi :D

    YanıtlaSil
  34. kız sen ne güzel yazmışsııııınnnn :))) bayıldım valla :)) bunların hepsine sahip erkek zor bulunur da bi çoğuna sahip olanlar var bu hayatta diyorum ben :) muckk!

    YanıtlaSil
  35. wimparella, woww beğendiysen tabi ki de paylaşabilirsin bebek!

    Mystery, bende bayıldım ama şuan benim için bir rüya bunlar :/

    YanıtlaSil
  36. Lazanyaaa şu yazıya hastayım biliyor musun çok güzel yazmışsın arada açıp açıp okuyorum:)

    YanıtlaSil
  37. Marlaaaa :) Çok sevindim beğenmene. Anca yazıyoruz hatun, bi tıkır yok :/

    YanıtlaSil
  38. Ağladım okurken, yeni okumaya başladım ve acaba benim blogum mu bu diye saçma sapan bir fikir geçti aklımdan.
    Hep içten ol lazanya, ancak o zaman mutlu olunabiliyor.

    YanıtlaSil
  39. Halden anlayan, sevgilisini çok fazla sıkmayan, küçük şeylerden mutlu olabilen bi profil çıkarmışsın. Ama her kız gibi sen de kıskançsın :) Erkeğin başına gelebilecek tüm olaylara vereceğin tepkileri de yazmışsın, her şey hazır :) Ama çok güldğüm şeyler oldu

    "Öpüşmeyi çok severim, sende sev sevgilim. Dilim dilinde gezelim."

    Buna çok güldüm ya.. Kola içmeyi severim gibi bişe olmuş :)

    "Aileme, bana, arkadaşlarıma küfür etme. Laf arasında küfür et ama... "

    Yahu laf arasında da etmesin, niye küfür etsin.. Çok mu güzel bişe sanki :)

    Açık açık yazmışsın ama saklamamışsın içinde bişey, güzel yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
  40. muhteşemsin lazanya muhteşem

    YanıtlaSil
  41. bu yazı histerik çığlıklar atılarak araklandı :)

    http://xcoach.blogspot.com/2011/04/alnt-sen-boyle-ol-sevgilim.html

    ne zaman hayatımıza giren erkekleri lanetlemek üzere buluşuyoruz kızkıza like. ? :D

    YanıtlaSil
  42. Çok açık ve gayet dobra.Tebrik ediyorum.:)

    YanıtlaSil
  43. Çok açık ve dobra.Tebrik ederim. :)

    YanıtlaSil
  44. lazanyam yaaa ben bu yazının bi kaç paragrafını acebaa kardan adam'a yollamak için kopyalayabilir miyiiim? bi arkadaşım yazmıştı bunu dicem söz :))

    YanıtlaSil
  45. tabiki canım :D ama sonra buluştuğumuzda anlatırsın ayrıntıları :))

    YanıtlaSil
  46. oley! anlatırım ayıp ettin :))) muccuk! :D

    YanıtlaSil