İzleyiciler

3 Ekim 2011 Pazartesi

Sana söyleyecek birkaç cümlem var.

beni ve sevdiğim kişileri hep aldattın. beklettin. zor duruma soktun.

şiddet gösterdin ve asla sahiplenmedin.

alkolü, sigarayı senden öğrendim. ilk sende gördüm sarhoşluğu.

seviyormuş gibi yapıp boğuşurken oynarken, vurdun. senden sonra korktum, sevilmekten.

geleceğim dedikten sonra hiç gelmedin. bu yüzden korktum gidenlerden. ve bu yüzden anladım gidenin asla gelmeyeceğini.

verilen sözlerin tutulmayacağını düşünmemde senin yüzünden.

istediğim eğitimi alamadım, istediğim kurslara gidemedim. sorumluluk alamadın. ilgilenmedin. sen sadece etrafı ve kendini düşündün.

üniversiteye bile kaçar gibi gittim. boynum bükük bırakıldım oraya. herkes telefonla konuşurken, sen aramadın bile. nerede, ne okudum bilmiyorsun bile.

hayatıma kim girse, senden izler gördü bende. kaçtı.



yaşadığım tüm tersliklerin tek sorumlusu sensin baba!

8 yorum:

  1. Hem istanbul işinin yatması hem sinirlerinin iyice gerilmiş olması kötü hissediriyor anlıyorum lazanya:( üzme kendini diyemeyeceğim,bu çok sahte olur..babanla ilgili her şey belli ki incitmiş seni ve içinde birikenler patlak veriyor.ama en azından şunu unutma kimi insanlar doğuştan şanslı gelir dünyaya onlara destek olan mükemmel aileleri vardır kimileriyse senin gibi kendi çabasıyla gelir bir yerlere.hayatında başardığı her şey kendi eseridir,her şeyi dolu dolu hissederek yaşar.bana kalırsa senin gibi insanlar daha şanslı.şimdi tuhaf gelse de sana ilerde diğer insanlar zorlukların karşısında tek tek güçsüz düşerken ne kadar güçlü olduğunu göreceksin onlara kıyasla...

    YanıtlaSil
  2. Bebeğim, keşke böyle yaralara sahip olmasaydık. Ama malesef var. Kimimizin babası, kimimizin annesi işte.. Bir şekilde mahvolmuş hayatlarımız. Aşk, sığınacak tek limanımız olmuş. O da yaralayınca, ne yapsak kime güvensek, kime sarılsak bilemiyoruz. Zaten en güvendiklerimiz bile hayatımızı bir şekilde sikebiliyorsa..
    Olsun ama, kendimize sığınırız biz de. Elbet değişir birşeyler birgün. Gerçek anlamda yanında olamasam da, yanındayım.

    YanıtlaSil
  3. ekimoza, 24 yaşında bunların meyvesini toplasam keşke. ben geldim ben yaptım desem. haklısın kimileri şanslı doğuyor işte.

    celebutante, senin rumuzu yazana kadar akla karayı seçiyorum :) yanımdasın biliyorum çünkü yanındayım. yaralarımız kapanır umarım, en yakın zamanda.

    YanıtlaSil
  4. KORKULARINI YENİP İSTANBUL'A GİTMELİYDİN. YENİ BİR BAŞLANGIÇ BENCE SANA İYİ GELECEKTİ. YENİ BİR UĞRAŞIN, YENİ BİR HAYATIN OLACAKTI. HAYAT MÜCADELESİ SENİ GÜÇLENDİRECEK VE SORUNLARININ ÜSTESİNDEN GELEBİLME YETENEĞİNİ GELİŞTİRECEKTİ. KENDİNİ DÜŞÜNMEKTEN ALIKOYACAK HAYAT MÜCADELESİNE DALACAK VE SIKINTILARINI UNUTACAKTIN. BAŞKA SIKINTILARIN OLACAKTI BELKİ AMA YABANCI OLDUĞUN SIKINTILARLA KARŞILAŞACAKTIN. ONLARLA MÜCADELE ETMEK BELKİ DE HOŞUNA GİDECEKTİ. BELKİ MORALİN BOZULACAK AMA KAYBETTİN. KORKULARINI YEN VE GİT. SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ...

    YanıtlaSil
  5. kar kristallerinin hic biri bir digerine benzemezmis her biri tek tek ve bagimsiz olarak dusermis ama bazen havada birbirine carpanlar olurmus ve onlar birbirlerine kenetlenirlermis ve o zaman bilirmis ancak kar kristali kendinden baska sekillerde de kar kristalleri oldugunu ama ne zaman bir kristal baska bir kristale kenetlenirse artik eriyene kadar ayrilmazlarmis birbirlerinden... sunu bil ki hacim sen bir kristalsin belki cevrendekiler yada sana kenetlenenler senin motiflerinde birer kristal degiller ama artik yalniz bir kristal degilsin seni dinleyen seni anlayan dostlarinla kocaman bir kartanesi olmussun ve herseyin yok oldugu gune kadar dostlarin senin yanindadir motifleri farkli olsada...

    YanıtlaSil
  6. ekimoza ya katılıyorum o doğuştan şanslı olanlar zorluklar karşısında tökezlerken sen ayakta kalıcaksın ve her şeyden önemlisi başardığın her şey senin eserin, sadece senin. bence bu çok övünülmesi gurur duyulması gereken bir şey.

    P.S: Üniversite başladığım ilk sene babam kahve ortamında arkadaşları sorduğunda benim hangi bölümde okuduğumu söyleyememiş ve gelip evde anneme kızmış sen bu çocuğun hangi bölümde okuduğunu bana niye sölemiyorsun diye.

    YanıtlaSil
  7. Canım hayat öyle zor ve yorucu ki bazen..seni çok iyi anlıyorum.Sen çok erken tanımak zorunda kalmışsın hayatın yorucu yokuşlarını ama inan bana bu sana sonraki yokuşları imkansız görmemen için güç verecek..ve sen çok yukarılara tırmanacaksın bir gün..sana inancım sonsuz sakın yılma olur mu?

    YanıtlaSil
  8. yaşanılanlar unutulmaz ama hep bir tecrübe olacaktır, hayırlısı demek biraz tuhaf kalacak bu durum da iyi şeyler olur umarım gerisinde.

    YanıtlaSil