İzleyiciler

16 Kasım 2011 Çarşamba

Narin Lazanya afsdafsd

Filmlerde, dizilerde sinir krizi geçiren kadınlar ne kadar narin. Krizden sonra pıt diye düşüp bayılıyorlar. Bünyeleri mi kaldırmıyor anlamadım. Ben öyle bir kriz geçirsem, olayı tamamlar, üst geçitten karşıya geçer, durakta otobüs bekler, ego kartını basar ve tıklım tıklım otobüse binip eve giderdim. Hiç öyle bayılmalar bilmem ne olmazdı yani. Hemende yakınlarında biri olur, kucaklar ve giderler. Hadi diyelim ben kriz geçirdim, öyle olduğum yere yığılırdım. Bir Allah'ın kulu da ne olmuş bu kıza demez. Daha da abartacak olursam üzerime basıp geçerler.

Ama o anda bir prens gelebilir, pamuk yanağımda ve kiraz dudağımdan öpebilir tabi. Neyse çok film senaryosu oldu. Pek gerçekçi değil sevmedim.

10 yorum:

  1. hahaha ayneen lazanyam ya çok narin oluyor onlar :D

    YanıtlaSil
  2. böyle ipek şal gibi bayılıyor hatunlar

    YanıtlaSil
  3. marks bilinci toplumsal varlıkla açıklamış. buradan tevarüsle angarada binilen tıklım tıklım otobuste kadınlar sinir krizi sonrası muhtemelen benzer tepkiler verecektir. bozkır kadınlarıdır onlar. hatta bak mia wallace "onlar" deyip narin gavur tüllabını ötekileştirmiş, bende sendenim diyor. .

    YanıtlaSil
  4. Hayır birde bu hatunların bayılacak kadar vakitleri de oluyor anacım.. Ben daha tartışırken adam arkasını dönüp gidiyor.. Normal kütük gibide olsa bayılacak zamanım bile kalmıyor ki..

    YanıtlaSil
  5. ben hiç bayılmadım mesela..nasıl birşey acaba? böyle uykuya dalmak gibi midir ki? çevremdeki sesleri duyabilrmiyim,olup bitenleri farkedebilrmiyim? krizi boşverde bi kerecik bayılsam.hatta şöyle en gerekli yerde.nasıl desem birsürü yakışıklının ve onlarca çirkin kızın bulunduğu bir yerde.yığılıp kalsam,bütün ilgiyi üstüme toplasam..şık olmazmı :) bi numara mı yapsam:)yada hiç yeltenmiyim,muhtemelen banada belediye otobüslerinin yolu görünür çünkü :)

    YanıtlaSil
  6. Metrobüsle giderken bayılan güzel diye bir masal olsaydı belki gerçekleşebilirdi tabii prens terimi de göreceli bir kavram Arap şeyhi falan da çıkabilir;DD

    YanıtlaSil
  7. ahaha çok güldüm okurken ya :D "karşıya geçer, otobüs bekler, akbil basar, eve giderim" :D

    hangimiz atıveriyoruz ki zaten kendimizi, direkk toplu taşıma sonra ev :)

    YanıtlaSil
  8. hehehhehehe sinir krizi gecirdiğim bi iki seferi hatirliyorum. delirip o rapunzel saclarımı yolup, kafamı yumrukluyordum. yüzümü tırmalıyor. camları yumrukluyor. deli danalar gibi anırıyor. elimde ne bulursam saga sola fırlatıyordum. sona da yere çöktüm garip bögürme sesleri cıkardım. sakinleştim KENDİ BASIMA (HER SEFERINDE) sona da dedigin gibi ya otobuse bindim, ya yürüyerek gittim eve yemek yaptım!!!! ev işi yaptım! ne bilim çalıştıgım dönemde bi kere olmustu, oturdum yrn ki projemi tamamladım falan... öle.. sokarım böle işe!!! (güneş)

    YanıtlaSil
  9. Bacım ben de sinir krizi geçirdim, duruma göre geçirebiliyorum ama hiç öyle pıt diye bayılmışlığım olmadı :)
    Hele öyle taşıyan kucaklayan hiç olmadı.
    Gebersin lan çok da tın modunda, yanımdan yürüdüler geçtiler..

    YanıtlaSil
  10. hiç narin yok mu içimizde yani :D

    YanıtlaSil