İzleyiciler

26 Kasım 2011 Cumartesi

Sevgiliden Asla Gelmeyen Oyuncağın Hikayesi

Ortaokul ve lise yıllarından beri devam eden bir istekti bu.

Ne zaman oyuncakçının önünden geçsem, en büyük boyu ile karşımda dururdu bu masum kuçu kuçu. Dişisi ve erkeği var, genelde ikisini yan yana koyarlar. Böyle pişman gibi, masum gibi ne biliyim işte bütün oyuncakların içinden kendini belli ediyordu bana. Her zaman sevgilimden bu oyuncağın geleceğini düşündüm, hayal ettim, istedim.

Neden böyle bir düşünceye kapıldım hala bilmiyorum. Ama o kadar kaptırmışım ki, kendime asla bunu. Hep gittim fiyatına baktım, boylarını kontrol ettim ama asla almadım. O zamanlardan bu yana sevgilim olmadı mı? Oldu tabi ama hiç peluş oyuncak gelmedi bana. Soran da olmadı, sever misin diye? Belki de sordular ben hatırlamıyorum. Alalım deseler bile, buna o kadar para verilmez deyip vazgeçiririm ben adamı. Böyle de malım yani. Lan ne olmuş adamın içinden geldiyse alsın işte. Ama yok bayan Lazanya yapmaz öyle. Bu zamana kadar öyle yapmadı da ne geçti eline... Neyse işte. Geçen gün yine oyuncakçıya girdiğimde gördüm. Bu orta boyu, benim istediğim değil çünkü buna öyle sarılamıyorsun üzgün üzgün. Onu öyle görünce dayanamadım fotoğrafını çektim. Adını bilmediğim için, internetten bulamıyordum bari fotoğrafı olsun dedim. 

Dün gece twitterda fotoğrafı paylaşır paylaşmaz çok eski bir arkadaşımdan mesaj geldi. Önce biraz oyuncak geyiği yapıp sonra da, "sana bu hediyeyi ben alsam, sevgilim alsın hayalini bozmuş olur muyum?" dedi. O an ağlamaya başladım. Sanırım şu bi kaç gündür biraz stresliyim onun da etkisi oldu. Ama çok üzüldüm, duygusallaştım o an. Benim mutlu olmam için, arkadaşım bunu diyebiliyor ama adamlar kıymet bilmiyor. Üzücü.

Alma dedim, belki hiç öyle bir prensim sevgilim olmayacak... Belki hiç bu kuçuya sarılamayacağım ama kendimde almayacağım. Neden böyle bir bağ kurdum bilmiyorum ama küçüklükten gelen bir şey, en başta da dediğim gibi. Siz siz olun böyle bir totem yapmayın, asla olmuyor :( 

15 yorum:

  1. Ben de sana, oyunca yakalama makinasından kaptığım minik bi peluş vermiştim, bunun yüzde biri kadar sanırım.
    çoğu sevgilinle muhabbeti ilerletseydim, kesin akıllarına girer aldırırdım zira onlar bunu düşünüp de alamazlardı.
    Dün ne güzel gülmüştük ama tilifonda, bişi mi olucak lan demeseydin keşke :(

    YanıtlaSil
  2. Üzülme ama. Lütfen. Bence güzel bi beklenti bu. Yeter ki takıntı haline getirme.

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim Samet, beklenti ama artık bitmiş bir beklenti. Beklemiyorum yani artık. Takıntı da yapmıyorum, görünce aklıma geldi. Üzüldüm, geçti.

    YanıtlaSil
  4. Yani bunu ben yazsam,ancak bu kadar olurdu lazanya.Şu oyuncakla aramdaki bağ ve sevgilimden aralıklarla bunu istemem başka birinde nasıl olabilir diye düşündüm durdum okurken =)
    Sevgilim alıcam valla beklemediğin bi anda diyip durur her istediğimde ama henüz gelmedi =)

    YanıtlaSil
  5. peram, evet tatlişkom saklıyorum onu :) Bir tane de nana vermişti seninkinden biraz daha iri kıyım. Onu da saklıyorum, saklayacağım.

    ben bile muhabbeti ilerletemezken, senden bunu istemek ayıp olur :D hahah enişte dedirtemedim sana, onun acısını taşıyorum. :(

    olsun biz yine güleriz, her şeye rağmen!

    YanıtlaSil
  6. sedaa, alacağım dediyse alır muhakkak. Adını da öğrendim, "sad sam" daha kolay buluyorum ama işime yaramıyor ki. Ayıdan önce, adam gibi biri olmalı ki hayatımda... O alsın bende heralde ağlarım mutluluktan.

    Umarım en kısa zamanda kavuşursun oyuncağına. Aynı bağı kurmuş olan çok kişi olduğuna inanıyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Bak napalım biliyor musun? Bir gün gidelim bir lunaparka hani oyuncak silahla vurarak alıyorsun ya.. Öyle alalım bundan kendi çabamızla.

    Ya da sana şimdi dua edeyim ben, öyle bir sevgilin olsun senin için hedefi vursun o oyuncağı alsın. :) Çocukluğuna döndürsün seni.

    YanıtlaSil
  8. ayy bnmdeaynı takıntım vardı varyaa htta ilk yılımzda sewgilüm alıcaktım ama eve grdirirken zor olursa sizinkiler cakarsa die vazgectm demişti işte o an bitti o devasa oyuncak hvesim bnce snde bulacaksın gönlüne göresini cnm,

    YanıtlaSil
  9. Ben sana kıyamam. benim de böyle totemlerim var. Belki de bizi ayakta tutan umutlar bunlar. Sen hayallerine umutlarına sımsıkı sarıl canım, elbet gerçekleşeceklerdir :).

    YanıtlaSil
  10. ceo, ne anlamı kalacak o zaman? totem ne olacak? bu direk öyle birinin asla olmayacağı ve kendim almam gerektiği anlamına geliyor.

    ya da'dan sonra ki kısmı sevdim :D anlaştık.

    ayshenur, inşallah altın saçlı arkidişim :/

    laliş, bi sen bana kıyamıyorsun herkeşşler kıyıyor :) daha ne totomler çıkar zaten de işteee susuyorum :p

    YanıtlaSil
  11. ne kdar verici olup hele ki " buna para verme, aman ne gerek var.." tarzı şeylersoyleyıp doğal olursan, bir okadar paspas olursun..sken sevilir diyorum ve hep diyeceğim..

    YanıtlaSil
  12. ayy canım lazanyam.. cidden kıymetini bilmiyorlar yanii! aa kızdım hepsine. bi de bu üzgün bakan kuçu kuçuları ben de çok severiim

    YanıtlaSil
  13. geçenlerde kızılay' da bir kafede otururken adamın birinin elinde kocaman bir oyuncak ayıyı görünce ''yaa ben değil kocaman oyuncak ayı sakız almadım yaa sakız sakızzz '' diye düşünüp çayımın soğuk son yudumunu içip sigaramın son nefesinide içip ciğerlerimede ankara ayazını doldurup kalktım evime gittim giderkende içimden '' ben zor kadın değildim ama siz çok basittiniz '' dedim .


    hep ben gibi düşünmesene kızımmmm orcinalll ol :)

    YanıtlaSil
  14. nilmoon, hep sken kızlara böyle şeyler alınır değil mi :D

    miamm, o kuçu kuçudan bir gün benimde olacak! :D

    kibritçi kız, ahahah ancak bu kadar oricinall olabiliyorum :D bebööğümm

    YanıtlaSil
  15. Kızım oyuncakçının önünden geçir adamları ben bu peluşu çok severim biliyo musun de, sonra beklemeye koyul gizli gizli :D

    YanıtlaSil