İzleyiciler

12 Aralık 2011 Pazartesi

Bana her gün yılbaşı.

Son bilmem kaç yıldır hep berbat planların mağduru oldum. Yılbaşı gecesi benim için hüsran olarak sonuçlandı ve bütün senem o derece kötü geçti. Nasıl girersen öyle geçer durumu gerçek sanırım. 19 gün kaldı ama bizim ekipte hala plan yok. Var ama yok yani.

-Eskişehir'e gidip 222'de kutlasak mı dedik.

- 31i Cumartesi günü otobüse binip, İstanbul'a gidip yılbaşını bir şekilde bir yerlerde kutladıktan sonra ayın 1inde "ayın biri kilisesine" mi gitsek dedik. Ve hemen Ankara'ya dönsek ...

Hepsi için bol keseden paraya ihtiyaç var. Ve hiç birinin eğlence garantisi yok :) Melabaaa 2012.

- Acaba diyorum evde annemle mi kutlasam.

- Herhangi birimizin evinde alkol, çerez, pizza, bant kaydı beyaz show ve profiterol içindeki toplara benzeyen memeleri olan dansöz mü izlesek...


Ne güzel planlar değil mi? İnsanın hepsini aynı anda yapası geliyor. (buna ben bile inanmadım)

2012nin tek güzel yanı, benim şanslı senem olması. 2009dan beri dudaklarıma bile sıçratmadan ağzımın tam orta yerine tükürdü. Amaaa artık vazgeçiyor ve bu sene senin senen Lazanya diyor. Duyuyorum bunu. İş, aşk, sağlık, şans, huzur, maddiyat ve maneviyatla yanımdan hiç ayrılmayacak bu sene. Senelerdir yılbaşı hediyesi almıyorum, bunu affettirmek için 2012 bana çok güzel bir sene hediye edecek. Lay lay lom.

Bu akşam bu heyecan ve kendime verdiğim gazla dolabımın en üstünde kutusunda duran, çam ağacını çıkaracağım. Ona güzel bir köşe bulup, dileklerimi minik kağıtlara yazacağım ve dallarına asacağım. Ve yılbaşı gecesi annemin bana aldığı, daha önce hiç giymediğim, fotoğraftaki küçük kızın üzerinde bulunan pijamanın neredeyse aynı olan pijama takımı giyip yatacağım. Misler gibi yıkadık, ütüledik dolabımda beni bekliyor. :)

Totemler içinde boğuluyorum resmen. Pozitif düşünce ve enerjiye ihtiyacım olan bir zamanda, tam olarak ihtiyacım bunlar... Dilerim hepiniz süper güzel bir yıl geçirirsiniz. Mutluluktan başka bir şey konuşmaya vaktimiz olmaz inşallah.

mail: lazanyaa@hotmail.com.tr

17 yorum:

  1. İnşallah hepimiz için şanslı bit yıl olur.Geride bıraktığımız kötü zamanları iyiki de yaşamışız ki bu güzellikler bizimle oldu diyebilelim :)Ben de bir dolu dilek dileyip hepsini gökyüzüne savurmak istiyorum.Planlar,planlar ama çoğu suya düşüyor.Para harcamadan mutlu olunamıyor,en güzeli evde sevdiceklerinle tv karşısında 10,9,8...0 diye sayarak 2012 yi karşılamak ;)Kim bilir belki bu yıl kapı bizim için çalar ve kargocu abi bizim için de kocaman bir paket getirir :))

    YanıtlaSil
  2. SÜSLÜ VE PEMBE DÜNYAM, kargocuyu bekleyeceğim :))

    YanıtlaSil
  3. kargocu arada biraz da huzur getirse ne olur sanki...

    YanıtlaSil
  4. bookworm, onu da isteyelim ve yılbaşı ağacına asalım. Olur mu? Belki, olur. 2012 güzel olacak ya, sanırım o da olur :)

    YanıtlaSil
  5. mutluluk dediğimiz şey tamamen çok ufak bir kaç parametre dışında tamamen paraya bağlıdır, yada ben çok gerçekçi ve odun'um :)

    YanıtlaSil
  6. bora, gerçisin diyelim ;)

    YanıtlaSil
  7. 1 kg huzur,1.5 kg mutluluk hepsinden ortaya karışık getirsin sonra aramızda bölüşelim fazla mutululuk kafa yapabilir afyonlanmış gibi olmayalım narkozik şubede bulmalıyım kendisi herşey dozajında olmalı;DD

    YanıtlaSil
  8. enes, fazla mal göz çıkartmaz ama paylaşımcı biriyimdir sorun olmaz :D

    YanıtlaSil
  9. nar tarifesi varsa eğer dışarıdan aldım 1 tane eve geldin 1000 tane olabilitesi mümkün tabii 2011 yılı boyunca uslu bir kız mıydın,yaramazlık yaptın mı,birilerinin arkasından Gossip Girl'lük nedense hep yüzyüze yapılır ama neyse ya da birine karşı acımasızca ''peki'' dedin mi bunların hepsi toplanıyor ona göre hediye paketi geliyor bir de bacanın ölçüsüne bağlı eğer baca yoksa pencereye eğer o da yoksa kilere bağlı bir durum;DDD

    YanıtlaSil
  10. şu 222de kutlasak ne kadara çıkarız kola içsek mesela =D ne buluyosunuz daha ben gitmedim hemen şurda =D

    YanıtlaSil
  11. ya yazıyı narı bir kenara bıraktığımda ben resme bayıldııım :D Tam yılbaşı yani şu an o ağacın altında oturmak istediim :P Bu arada yeni yıl çekilişime bekliyorum :)
    http://www.lovesfromfashion.com/2011/12/new-years-internatonal-giveaway.html

    YanıtlaSil
  12. Şu evrene mesaj olayı çok bozdu :)

    YanıtlaSil
  13. rebecca, gidelim diyorduk hatta hehe :) valla öyle çok pahalı değil. klasik gece mekan fiyatları var. ama colayı bilmiyorum baby.

    loves from fashion, geliyim çekilişine. Belki çam ağacımın altına bir hediye gelir :)

    bis, öyle böyle değil. bozmaz demedim aslında. belliydi bozacağı :D

    YanıtlaSil
  14. aslinda bora yorumuyla gercegin aci darbesini biraz yumusatmis. her sey icin tek kriter; paradir.

    YanıtlaSil
  15. evet sen gel götüriyim ben seni =))

    YanıtlaSil
  16. Bana da her gün bayram be Lazanya :)
    Ama inşallah senin totemler tutar :)
    2012'den itibaren "ayy çok mutluyum oluooomm" post'ları istiyorumm ve kanımca herkes de böyle olmasını istiyor :)

    YanıtlaSil