İzleyiciler

19 Mart 2012 Pazartesi

Hayatımın bir anası olsaydı, onu da bu çocuk sikerdi.

3-4 yıl oldu çıkaramadım hayatımdan, blogu da onun için açtım. Onun için ağladım. Yeri geldi onunla güldüm ama hep canımı acıttı. Hepimizin yok mudur hayatında, ağzına sıçan ama it gibi sevdiği biri? Yoktur belki de. Ama bende var. Canımı acıttı. Gelecek beklemedim ondan. Evlilik aklımın ucundan geçmedi. Sevgili olmayı hiç düşünemedim. Zaten yeterince karışık ve anı anını tutmayan biraz da güvenilmez. Sevdim işte. Aşık olmadım ama. Kapıldım.

Senelerce küs kaldık, yine geldi. Ve biz yine sevgili olmadık. Sarıldık, ağladık, vurduk, kırdık, öptük. Hiç kopamadık. Onun hayatında başkaları oldu, benim hayatıma başkalarını soktu. Kendimden ödün verdim, demek ki çokta oturmamış kişiliğimi onun için yerle bir ettim. O ne mi yaptı? Her seferinde gönlümü aldı. Sonra yine gitti. Bense o saçma düşünceden hala kurtulamadım. " doğru adam " Öyle bir adam yok sanırım. Ya da ben yanlışım baştan aşağı. Anlamadım.

Sırf ondan kurtulmak için, kendimi birine bağlamaya alıştırmaya çalıştım o da olmadı. Yetmezmiş gibi, gidip onunla içti sohbet etti, arasını yaptı ama benden konu bile açmadı. Üzerine bana whatsapp'tan yazdı. " aşık oldum lan ".

Kalbimin o an atışını anlatamam size. Yeni yeni idrak ediyorum. Yine canım acıyor, yazarken bi kaç damla gözyaşım düşüyor. Ama olsun bu da geçecek. Hem onunla olamayacaksam, o neden başkası ile olmasın ki? Ben ne istiyorum hala bilmiyorum. Kavga ettik az önce, yine canımı acıtacak cümleler kurdu. O'nun için son kez ağladım. Konuyu da kapattım. Zaten Pera'nın annesi dün fal baktığında söylemişti, son bir gözyaşın kalmış diye. Haklıymış. Bitti diyordum ama bugün bitti.

Yazıya başlarken böyle biteceğini planlamamıştım ama demek böyle olması gerekiyormuş. Bende isterdim daha güzel şeyler yazmak. Ama kaderimden öteye gidemiyorum. İşin garibi öyle büyük, imrenilecek bir aşk yaşayacağıma inanıyorum ki, bazen kendim bile buna şaşırıyorum.

takip için, https://twitter.com/lazanyam

22 yorum:

  1. off cnmm benm öle bi anlatmssınki cok derin, acıtyo okurken bile,ama sunu düsünmelsn bnce bi sürü insan var böyle olmayacak sylern pesnden akıp gden,bi sen dglsin ve sn artık kurtulmussun buna inandrmak bile basarı,yeniden sevecek ve bu cektgn günlere gülüp gececeksn ins inan buna cnm,hakedyorum o halde olcak de ;)cok seworum seni optum kocciman

    YanıtlaSil
  2. ayshenurum benim, canım acıdığında daha iyi aktarıyorum sanırım. o kadar mutluluk yaşadım hiç birinde böyle anlatamadım. hayatımdaki nadir can yakan olaylardandır. blogumda yer alsın istedim. yaralarımı çabuk sarıyorum ama okudukça iğrenmek istedim. hiç olmayacak birini, olmasını asla istemediğim birini yazmak istedim. ama geçecek.

    hak ediyorum o halde olacak :)

    bende kocciman öptüm seni <3

    YanıtlaSil
  3. sen yanlış falan değilsin Lazanya, malesef içimizden bir tane " doğru " adam çıkmıyor. ben de 2 sene önce birine fena aşık olmuştum. karşılığını bulamadım. dünyam ondan ibaretti. gözüm ondan başka hiç kimseyi hiçbir şeyi görmüyordu. bugün hala hayatımın en mutlu günleri onunla baş başa geçirdiğim günler. kendisine aşık olduğumu bile bile, buna da karşılık vermeyerek yanımda oldu. ne ben ondan kopabildim ne o benden. ama bitti, şimdi iki yabancıdan farksızız. neydik ne olduk diyorum...

    YanıtlaSil
  4. Ah be çocuk ah! seninki, masalda ki prense aşık olmak değil..Uyutulduğun ninnideki bostana giren danaya yüreğini vermek…”
    öldürmeyen acı güçlendirir sevgiler

    YanıtlaSil
  5. lazanyam o mesaj attığında kalbinin nasıl attığını bilirim benimde başımdan aynı şeyler şu an da geçiyor. unutmaya çalışmak çare değil ben onu anladım o acıyla yaşamayı öğrenmek bence tek çözüm.

    tabi dile kolay söylemek ama gönüle laf geçirmek kolay mı?

    ben şimdilik zamana bıraktım her şeyi belki işe yarar, eskiler haklı çıkar ha, ne dersin ?

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Bitti derken dahi için sızlamış için. Belli oluyo yazıdan . Ama canının acıdığı heran idrak ediyosun gerçekleri birkez daha. Yanında olması sıkıntıysa sana aşkmış sevgiymiş bikenara .senin mutluluğun önemli. Doğruyu yapıcak ve burdan yazıcaksın.bizde bayılarak okuycaz ;)

    YanıtlaSil
  8. sparrow, işin garibi o da benden kopamıyor alışıyor. Başkası ile nasıl yapacak acaba :)

    YanıtlaSil
  9. bir kum tanesi, kesinlikle haklısın o da dana işte :/ ölmüyorum her seferinde güçleniyorum ama yoruluyorum tabi.

    YanıtlaSil
  10. seth kohen, bu acıyı bastıracak sağlam bir aşka ne dersin? benim istediğim bu.

    YanıtlaSil
  11. audrey hepburn, bu yazıyı yazdıktan sonra kendini affettirmek için neler yaptı ah bir bilsen.

    ama her seferinde daha da minik parçalara bölünüyor içim. farkında değil kendini bitiriyor bende.

    YanıtlaSil
  12. 8 yıl gitti ve geri geldi dün ben hastanede yatarken beni aradı nişanlanıyorum dedi eylülde nediye bilirim ki benimle olmıycaksa mutlu olsun çünkü ben onu okadra seviyorum ki bensizde olsa yeterki mutlu olsun...
    Ve körü körüne bir gün aşık olacağıma inanıyorum...

    YanıtlaSil
  13. miss maria, ve böyle de onlara ihtiyacımız olduğu anlarda bizi yıkacak bir haber verirler... Tamam mutlu olsun ama sende ol. Geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  14. Çok açık ve net diyeceğim tek şey:
    Siktir et!

    YanıtlaSil
  15. üsturupsuz yazar, ettim gitti. bi de o beni edemesin ama tamam mı :D

    YanıtlaSil
  16. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  17. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  18. vıyy :)

    ayy çok eğlenceliydi :)

    artık ben de senin takipçinim adsız .

    ayrıca lazanya cığım çok ayıppp şşş

    YanıtlaSil
  19. kibritçi kız sen bana sitemli misin :/

    YanıtlaSil
  20. aaaa üstüme iyilik sağlık . hayır değilim :)

    YanıtlaSil
  21. haa adsız ı mı savunduğumu düşündün yok kesinlikle değil .


    ben lazanya ' cıyımmmmm !

    mucukkkkk

    YanıtlaSil