İzleyiciler

10 Kasım 2011 Perşembe

Kendin Yaparsın

Aslında kimse zorlamaz seni. İzin verirsin. Güvenini kazanmak için uğraşmaz. Sen güvenirsin.

Sevmen için hiç uğraşmaz. Sen seversin. Etkilemek için uğraşmaz, sen bundan bile etkilenirsin. Malsın çünkü sen, yaparsın.

Sonra gider. Gitme diyemezsin çünkü bunu sana, o öğretmiştir. Söylemek istediklerini, düşündüklerini, yapmak istediklerini 5dakika içinde silersin ya da silmiş gibi yaparsın.

Çok boktandır aslında bu durumlar. Her seferinde yeniden inanırsın, yine solarsın.

Atmak lazım çiçekleri. Sen nasıl solduysan, onlarda solsun. Gebersin piç.

4 yorum:

  1. Haklısın, hep kendin yaparsın. İnsan ne yaparsa kendine yapar. Malız çünkü evet, onlar duygusuz olabiliyorlar biz illa bi sevelim, fedakarlık yapalım, kendimizi adayalım modundayız hep. İşin sırrı duygusuz olup karşındakinin umursamamakta mı yatıyor nerde yatıyor bir bilsek..

    YanıtlaSil
  2. canım lazoşum yaa hangimiz düşmüyoruz ki aynı hatalara tekrar tekrar hele konu aşksa..ama merak etme birgün gelecek dünyan aydınlanacak ve artık ağlamayacaksın her batan güneşin ardından..

    YanıtlaSil
  3. konu aşk değil. insanlar garip. sikerim böyle aşkı. çok saçma. daha aşık olmadım. sanırım olmayacağım. mantık lazım bana, o kadar işte.

    çok sikko. çok.

    YanıtlaSil
  4. işin sırrı duygusuz olmakta yatıyor. hiçbir şeyi hiç kimse iplememekte yatıyor. hadi diyelim ki bu hataya düştük, karşı taraf sevildiğinden şüphe etmiyorsa geçmiş olsun demektir.

    aşk, beynin mantığın susmasıdır demişler. ya aşık olup foolish foolish takılacağız, yada birilerini kendimize aşık edip rahat rahat dolaşacağız. bize aşık olana bizde aşıksak ne ala.. ama elbet biri daha çok sever, o daha çok seven biz olursak yine geçmiş olsun...

    YanıtlaSil